• darkblurbg
    Talentengineer
    Talent, it's in your nature!

Er zijn talloze testen die inzicht geven in aangeleerde competenties en houding en gedrag op de werkvloer. Deze testen geven enkel inzicht in wat je geleerd hebt tot nu toe. De uitslag van deze testen zijn dus ook elke keer dat je de test maakt anders.
Ik heb na een jaar van onderzoek een unieke methode ontwikkeld conform wetenschappelijk onderzoek, die jouw onveranderlijke en aangeboren aard in kaart brengt met een betrouwbaarheid van 97,7%¹ . Abraham Maslow verwijst naar deze natuurlijke en onveranderlijke aard in zijn boek “The psychology of being”.  

In een periode van 10 jaar tijd hebben 700 mensen 3x een sessie gehad conform deze methodiek en 97,7%¹ had steeds exact dezelfde uitslag (conform repeat reliability).

Je aangeboren en onveranderlijke aard betreffen dus geen aangeleerde competenties. Alleen door inzicht te hebben in je onveranderlijke en aangeboren aard zie je waar jij van nature goed en gedreven in bent en waar jouw uitdagingen liggen om succesvoller te zijn. Als je eenmaal weet waardoor je gedreven wordt, zal je veel dingen van jezelf herkennen. Je zal je eigen gedrag beter kunnen plaatsen en inzien wat je anders kan doen om effectiever te worden. Je weet waar je goed in bent en waar je minder goed in bent en waarom. Ook kun je gedrag en motivatie van de mensen om je heen beter plaatsen. 

-----------------
¹Seattle Research Partners