• darkblurbg
    Talentengineer
    Talent, it's your nature!

Iederéén heeft talent. Misschien moeilijk te bevatten maar het is echt waar!

Het is mijn missie om jou in je kracht te zetten. Om jouw passie, jouw bevlogenheid en dus je talent inzichtelijk te maken. Een baan hebben die bij je past, waar jouw talent tot uiting komt!  Werken met vleugels, klinkt dat niet goed? Heel weinig mensen zijn zich bewust van hun talent. Er zijn talloze testen die inzicht geven in aangeleerde competenties en houding en gedrag op de werkvloer. Deze testen geven enkel inzicht in wat je geleerd hebt tot nu toe. De uitslag van deze testen zijn dus ook elke keer dat je de test maakt anders.
Ik werk met een unieke en wetenschappelijke bewezen methode die je onveranderlijke en aangeboren aard in kaart brengt met een betrouwbaarheid van 97,7%¹ . Abraham Maslow verwijst naar deze natuurlijke en onveranderlijke aard in zijn boek “The psychology of being”.
In een periode van 10 jaar tijd hebben 700 mensen 3x deze methode gevolgd en 97,7%¹ had steeds exact dezelfde uitslag (conform repeat reliability).

Wil jij weten welke talent in jouw DNA verborgen ligt en inzicht hebben in hoe jij efficiënter en succesvoller te werk kan gaan? Wil jij weten in welk beroep of welke studie je succesvol bent? Vraag dan een offerte aan of neem contact op voor een gratis en vrijblijvend gesprek. 

Talentengineer;

Wat is mijn talent?                     
Voor beroeps en studiekeuze       
Ik wil een Carrièreswitch maken.  
Ik wil efficiënter werken.              
Welke keuze moet ik maken
 
Individuele talent coaching:                                  In groepsverband:
• Mijn talent (ook voor studiekeuze) duurt              - Mijn talent (duur ongeveer 2 uur) a 100 a 150 euro p.p.
1 sessie á 1,5 uur = € 250,- excl. btw.                      Hierbij is de tijdsduur en de prijs afhankelijk van het aantal deelnemers.
• Mijn talent én loopbaanprofiel duurt
2 sessies á 1,5 uur = € 400,- excl. btw
• Mét coachvraag duurt gemiddeld
6 sessies á 1,5 uur = € 1.000,- excl. btw.