• darkblurbg
  Talentengineer
  Talent, it's your nature!

Al uw medewerkers hebben talent.

Waarom u dat dan niet terug ziet in uw bedrijfsresultaten? Daar wil ik u graag bij helpen. Organisatieadvies door inzicht te krijgen in uw medewerkers en waar hun bevlogenheid precies ligt.
Bevlogen medewerkers²  leiden tot:

 • Verzuim -37%
 • Verloop -25% tot -65%
 • Kwaliteitsgebreken -41%
 • Veiligheidsincidenten -25% tot -65%
 • Omzet +22%
 • Productiviteit +21%
 • Klanttevredenheid + 10%

Ik help bedrijven om teams te optimaliseren en effectiever te maken. Ik kan u helpen met uw werving en selectieproces én om meer rendement uit al uw medewerkers te behalen. 
In mijn carrière heb ik heel wat collega’s zien worstelen met (een deel van) hun werkzaamheden. Managers en Directies zien ploegen om het beste uit hun mensen en hun teams te halen. Waarom is het zo moeilijk om effect te oogsten? Inmiddels weet ik hierop het antwoord. Het effectief zijn van uw medewerkers en teams ligt voor het overgrote deel bij de mensen zelf. Doen ze wel werk waar ze bevlogen in zijn? Waarom heeft u binnen uw organisatie een aantal excellente medewerkers en zijn ze dat niet allemaal? Dit heeft te maken met natuurlijke en aangeboren drijfveren. Het ene mens is bijvoorbeeld meer een denker, een ander meer een doener. Als een doener door zijn omgeving wordt gepusht of geïnspireerd om creatiever te zijn en meer na te denken beland hij uiteindelijk als eerstejaars bij, bijvoorbeeld, de opleiding Communicatie. Na zijn opleiding gaat hij enthousiast aan de slag maar hij is niet succesvol. Hij heeft moeite om creatief te zijn met teksten en elke dag binnen zitten achter een scherm gaat hem slecht af. Hij is uw communicatieadviseur. Zijn opleiding en competenties komen overeen met wat gevraagd wordt voor zijn functie. Hij scoorde prima op disc of op zijn PPA. Maar heeft uw medewerker aan het begin van de rit, bij zijn studie- en beroepskeuze wel de juiste keuze gemaakt? De praktijk wijst uit dat veel mensen maar wat kiezen, beïnvloed door hun omgeving. Uw succesvolle medewerkers hebben een opleiding en beroep gekozen die matcht met hun natuurlijke en onveranderlijke drijfveren. Zij zijn bevlogen in hun werk.

Nieuwsgierig? Vraag dan een gratis consult aan, waarin ik uitleg wat ik precies kan betekenen.

Werving- en selectie op maat

80% van het resultaat wordt door 20% van uw medewerkers gerealiseerd conform de Pareto -analyse. Door het vaststellen van het profiel van uw best scorende of functionerende 20% aan medewerkers, bent u in staat om op een objectieve wijze een nieuwe ‘topper’ voor uw organisatie binnen te halen in een bepaalde rol. Een 'topper', waarvan u weet dat deze het net zo goed zal doen als u andere topmedewerkers. Uw omzet zal stijgen en uw ziekteverzuim zal afnemen. Dit resultaat is mogelijk mede door de unieke en wetenschappelijk bewezen drijfveren test waar ik mee werk. 

De juiste Studie en/of Beroepskeuze?  

Wat zou het voor uw school betekenen als het slagingspercentage van uw studenten
zou stijgen? Door het vaststellen van het profiel van van uw best scorende of functionerende 20% aan studenten per studierichting bent u in staat om op een objectieve wijze studenten te voorzien van een studie en/of beroepskeuze. U heeft studenten die bevlogen zijn.

Uw organisatie op een hoger niveau

Wat zou het voor uw organisatie betekenen als u de 20% ‘toppers’ binnen uw bedrijf kan verhogen naar 40%? Wat betekent dit voor uw resultaat? Door inzicht te krijgen in uw medewerkers wordt zichtbaar waar kansen liggen. Functiebeschrijvingen worden 'losgelaten' en medewerkers gaan groeien. Ziekteverzuim zal afnemen.

Effectief samenwerken; teamoptimalisatie

Effectief samenwerken is belangrijk, maar hoe doe je dat? Ik geef elk teamlid inzicht in zichzelf; waardoor word je gedreven, van welke activiteiten raak je bevlogen en wat is je conflictstrategie? Welke teamlid is nodig voor een specifieke vraag? Als team krijg je inzicht in mogelijkheden en tekorten en hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden.
Als leidinggevende ontvangt u inzicht in uw eigen kansen om als teamleider het team optimaal te laten functioneren.